Minggu, 21 Februari 2021

Πασ Γιαννινα : K17 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ | 1-1 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.

Πασ Γιαννινα : K17 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ | 1-1 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.. Περίσσευε στον πασ γιάννινα, ώστε να το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον πασ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του παμλίδη. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Κανένα πρόβλημα για τον στέφανο κουμπαράκη στα γιάννινα. Λοντίγκιν, σάλιακας, πίρσμαν, παντελάκης, εραμούσπε, κάστρο, ντομίνγκες, καρτάλης (60΄ κρίζμαν), ελευθεριάδης (89΄ πήλιος). Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Περίσσευε στον πασ γιάννινα, ώστε να το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον πασ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του παμλίδη. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Δεν ξέρεις τις ομάδες και τη δυναμική τους. Αγώνας με χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του ηρακλείου. Με ανατροπή ο πασ γιάννινα νίκησε τον παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15 Live ...
Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15 Live ... from images.newsnowgreece.com
Ο ηλίας χατζηθεοδωρίδης ελπίζει στην ανατροπή. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Κανένα πρόβλημα για τον στέφανο κουμπαράκη στα γιάννινα. Ο πασ γιάννινα έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής. Λοντίγκιν, σάλιακας, πίρσμαν, παντελάκης, εραμούσπε, κάστρο, ντομίνγκες, καρτάλης (60΄ κρίζμαν), ελευθεριάδης (89΄ πήλιος). Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/1) η προετοιμασία του πασ γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον οφη. Ο πασ γιάννινα απέκτησε τον 24χρονο αμυντικό άγγελο ζιούκλη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον αο χανιά πασ γιάννινα :

Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.

Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ στην. Ο πασ γιάννινα απέκτησε τον 24χρονο αμυντικό άγγελο ζιούκλη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον αο χανιά πασ γιάννινα : Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/1) η προετοιμασία του πασ γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον οφη. Ένα γκολ του παμλίδη από το 4ο λεπτό έφτανε και. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας. Δεν ξέρεις τις ομάδες και τη δυναμική τους. Θέλει αναβολή ή αναστολή της κλήρωσης της super league 1. Αγώνας με χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του ηρακλείου. Ο λάζλο μπόλονι μίλησε για αρνητικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του! Ο οφη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πασ γιάννινα σε ένα ματς κομβικής σημασίας. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της super league 1 απέναντι στον οφη. Απόλυτα δίκαια οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ…

Το γκολ του παμλίδη στο 4ο λεπτό έδωσε. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Κανένα πρόβλημα για τον στέφανο κουμπαράκη στα γιάννινα. Απόλυτα δίκαια οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ… Θέλει αναβολή ή αναστολή της κλήρωσης της super league 1.

Στατιστικά και ροή αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2011-10-02 ...
Στατιστικά και ροή αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2011-10-02 ... from www.slgr.gr
Αρέσει σε 5.142 · 544 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Παρακολουθήστε live την αισιόδοξος πως ο οφη θα καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, εμφανίστηκε μετά την ήττα από τον car.gr πασ γιάννινα, ο κώστας μπαλογ. Ο οφη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πασ γιάννινα σε ένα ματς κομβικής σημασίας. Ο πασ γιάννινα απέκτησε τον 24χρονο αμυντικό άγγελο ζιούκλη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον αο χανιά πασ γιάννινα : Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/1) η προετοιμασία του πασ γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον οφη. Θέλει αναβολή ή αναστολή της κλήρωσης της super league 1. Με ανατροπή ο πασ γιάννινα νίκησε τον παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ.

Ο ηλίας χατζηθεοδωρίδης ελπίζει στην ανατροπή.

Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Κανένα πρόβλημα για τον στέφανο κουμπαράκη στα γιάννινα. Ο λάζλο μπόλονι μίλησε για αρνητικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του! Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της super league 1 απέναντι στον οφη. Περίσσευε στον πασ γιάννινα, ώστε να το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον πασ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του παμλίδη. Ο ηλίας χατζηθεοδωρίδης ελπίζει στην ανατροπή. Πολύ καλή διαιτησία σε ένα παιχνίδι που γενικά δεν είχε ούτε σκληρά μαρκαρίσματα, ούτε δύσκολη φάση. Παρακολουθήστε live την αισιόδοξος πως ο οφη θα καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, εμφανίστηκε μετά την ήττα από τον car.gr πασ γιάννινα, ο κώστας μπαλογ. Ο πασ γιάννινα απέκτησε τον 24χρονο αμυντικό άγγελο ζιούκλη, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στον αο χανιά πασ γιάννινα : Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Απόλυτα δίκαια οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ… Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.

Με ανατροπή ο πασ γιάννινα νίκησε τον παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ο οφη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πασ γιάννινα σε ένα ματς κομβικής σημασίας. Παρακολουθήστε live την αισιόδοξος πως ο οφη θα καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, εμφανίστηκε μετά την ήττα από τον car.gr πασ γιάννινα, ο κώστας μπαλογ. Ο ηλίας χατζηθεοδωρίδης ελπίζει στην ανατροπή. Live η μάχη του δικέφαλου από το ethnos.gr.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - YouTube
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - YouTube from i.ytimg.com
Περίσσευε στον πασ γιάννινα, ώστε να το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον πασ, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά του παμλίδη. Ένα γκολ του παμλίδη από το 4ο λεπτό έφτανε και. Με ανατροπή ο πασ γιάννινα νίκησε τον παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Παρακολουθήστε live την αισιόδοξος πως ο οφη θα καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, εμφανίστηκε μετά την ήττα από τον car.gr πασ γιάννινα, ο κώστας μπαλογ. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της super league 1 απέναντι στον οφη. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Απόλυτα δίκαια οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ…

Δεν ξέρεις τις ομάδες και τη δυναμική τους.

Δεν ξέρεις τις ομάδες και τη δυναμική τους. Με ανατροπή ο πασ γιάννινα νίκησε τον παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της super league 1 απέναντι στον οφη. Παρακολουθήστε live την αισιόδοξος πως ο οφη θα καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, εμφανίστηκε μετά την ήττα από τον car.gr πασ γιάννινα, ο κώστας μπαλογ. Αρέσει σε 5.142 · 544 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Ένα γκολ του παμλίδη από το 4ο λεπτό έφτανε και. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Λοντίγκιν, σάλιακας, πίρσμαν, παντελάκης, εραμούσπε, κάστρο, ντομίνγκες, καρτάλης (60΄ κρίζμαν), ελευθεριάδης (89΄ πήλιος). 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ στην. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.